Handige links

ontdek uw premies - weet uw normen- ken uw wetten

zorg dat u voldoende op de hoogte bent

vlaanderen is energie

Het is cruciaal om vanaf de start van uw renovatie of (ver-)bouwproces genoeg aandacht te besteden aan energiezuinigheid. Achteraf bijsturen is veel moeilijker.

bouwen wonen en energie

De overheid geeft premies aan wie zijn woning verbouwt én energiezuinig maakt om zo betaalbaar en kwaliteitsvol wonen voor iedereen beschikbaar te maken.

emis

Actuele wetgeving. Het energie- en milieu-informatiesysteem voor het Vlaamse Gewest.

energievreters

Wat doet ‘energievreters’? Met deze website kan je het energieverbruik en de CO2-uitstoot inschatten (en verminderen!) van de apparaten en materialen van/in je woning.

premiezoeker

Premiezoeker om de premies te berekenen die je kan ontvangen voor de werken. Of je nu gaat huren, kopen, bouwen of verbouwen...

ruimte vlaanderen

Ruimte Vlaanderen staat voor integrale aanpak van ruimtelijke ontwikkelingen met maatschappelijk gedragen visies voor gebieden en thema’s...

wonen vlaanderen

Een goede en betaalbare woning voor iedereen. Dat proberen we te bereiken door u steunmaatregelen aan te bieden voor uw woning, te onderzoeken of woningen voldoen aan de kwaliteitsnormen.

eandis

We zijn er allemaal van overtuigd: we moeten zuiniger omspringen met energie. Voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee. Eandis geeft tips en uitleg. Besparen en premies aanvragen.