elektriciteit - ventilatie - verlichting

Vernieuwen van het elektriciteitsplan. Maken van een goed lichtplan. Automatisering in huis? Domotica maakt het gemakkelijk.

Vanhoucke Hier overlopen we steeds met de klant vooraf zijn wensen en staan hem bij met onze kennis en advies, zodat de toekomstige installatie steeds voldoet aan de nieuwste wetgeving. Er is ook steeds een mogelijkheid tot het maken van een lichtstudie en er ook een ruime keuze in de afwerking van schakelaars en stopcontacten. Voor ventilatie werken we nauw samen met 2 gekende spelers op de Belgische markt nl. Duco en Renson

Elektriciteit - Verlichting

Vanhoucke Naast de reguliere elektriciteitsmogelijkheden; stroomvoorziening en verlichting..is ook domotica (ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd) een van onze specialiteiten..; Het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om de woning.

Ventilatie

Vanhoucke Als een raam openzetten niet voldoende is kun je verse lucht mechanisch laten aanvoeren. Zo heb je een gecontroleerde toevoer van verse buitenlucht dat via een ventilator doorheen de woning wordt gestuwd. De afvoer en circulatie van de lucht gebeurt door vetilatoren van de beste merken.